A debreceni Főnix Csarnokban rendezték meg hétvégén a Davis-kupát. Ne aggódjon, nem a teniszmérkőzés eredményével akarjuk untatni, helyette inkább arról írunk, milyen előkelő vendége volt az eseménynek. Rogán Cecíliáról van szó, aki nem spórolt a megjelenésén: a 444.hu szerint 35 millió forintot érő ékszereket viselt magán. 

A lap első cikkében még csak a Fucsovics Mártonnak szurkoló Rogán Cecília egyik karját vette górcső alá, amin három Love Bracelet karkötő volt látható. A Cartier márka terméke összesen 21 millió forintot érhet, becsülte meg a 444.

Ezután vették észre, hogy Rogán másik kezén is milliók pihennek, egy 34 mm átmérőjű Rolex Pearlmasternek köszönhetően, ami 40.750 euró, azaz 13,7 millió forintba kerül. Az óraékszer egy különleges, Everose gold nevű anyagból készült, mely a Rolex saját találmánya, aminek rózsaszínes arany színét ezüsttel és egy platinával tartósítaják. A 444 hozzátette, hogy pár évvel ezelőtt, 2017-ben Rogán Cecíliát még csak (?) egy 2,5 millióba kerülő Rolex Datejust órával lehetett látni.