Mára, azaz szerdára várható, hogy kiszabják a büntetést Harvey Weinstein ügyében, de a Page Six már most megjelentetett egy elég durva részletet a bírósági dokumentumokból. A sokszorosan szexuális zaklatással vádolt filmproducer ugyanis egy ponton megtudta, hogy a National Enquirer magazin arra készül, hogy publikálja, hogy Weinstein zaklatta Jennifer Anistont is. Amikor Weinstein erről tudomást szerzett egy, az asszisztense által továbbított e-mailből, azt válaszolta a bírósági dokumentumok szerint, hogy

Jen Anistont meg kéne ölni.

A National Enquirer végül nem tette közzé a Jennifer Anistonnal kapcsolatos információit, de a Jóbarátokkal szupersztárrá vált színésznő később a Variety című lapnak beszélt arról, hogy Weinstein „disznó módon” viselkedett vele, amikor a Kisiklottak című filmet forgatták-promózták, és hogy ez jobbára csak szóbeli beszólásokban és arrogáns viselkedésben nyilvánult meg. A producer többek között azt akarta elérni, hogy a felesége, Georgina Chapman által tervezett ruhát viseljen Aniston, a színésznő azonban végül kerek perec nemet mondott, és a dolog ennyiben maradt. A fenti borítóképen pontosan ők hárman láthatók a Kisiklottak 2005-ös premierjén, Aniston, Weinstein és Chapman.

És ha már Georgina Chapmannél tartunk, róla annyi új hír van, hogy most, két évvel a Weinsteintől való válása után a 43 éves divattervező-színésznő összejött Adrien Brody Oscar-díjas színésszel. Mindezt a People magazin egy közelebbről meg nem nevezett forrásra hivatkozva írja, hozzátéve, hogy a kapcsolat már tart egy ideje, és hogy Chapman szerint Brody egy szokatlan és érdekes ember. Róluk közös képet egyelőre nem tartalmaz a fotóbank, de íme egy 2019-es kép Brodyról. A színész legutóbbi kapcsolata, amelyről a sajtó részletesebben tudósított, egy Lara Lieto nevű modellel volt.