Tom Hanks a körülményekhez képest jól van, Orlando Bloom pedig egy kicsit bosszankodhat a koronavírus miatt. Utóbbi színész Prágában forgatta Carnival Row c. sorozatát, ám a járványra való tekintettel leállították a munkát, a színész pedig hazautazott Amerikába, hogy önkéntes karanténba vonuljon, írja a People. Azt egyelőre nem tudni, elkapta-e egy stábtag a fertőzést, vagy csak elővigyázatosságból döntöttek a forgatás szüneteltetéséről. 

A színész Insta-oldalán, a stábtagokkal együtt  jelentette be, hogy hazautazik, és követőinek is azt tanácsolta, hogy kerüljék a tömeget. 

Önkarantén. Ez az egész koronavírus egy őrült dolog, de tedd azt, ami neked és a családodnak a legjobb. 

Menyasszonya, a  terhes Katy Perry is visszavonult a nyilvánosságtól, hazautazott Ausztráliából, és lemondta az összes interjúját. 

Tom Hanks nemcsak fél a koronavírustól, ő már el is kapta, ahogy azt korábban megírtuk. Most karanténból posztolt egyet Instára. A képen feleségével, Rita Wilsonnal látható, a hozzá tartozó szövegben pedig megnyugtatja rajongóit, hogy jó kezekben vannak, távol a többi embertől, így nem terjeszthetik tovább a kórt. Wilson eközben a Twitteren kért segítséget, egy, a zárlathoz illő playlist összeállításához.

Mindeközben Sarah Jessica Parker férjének. Matthew Brodericknek a 64 éves nővérénél is diagnosztizálták a koronavírust, írja szintén a People. A nő, aki foglalkozását tekintve lelkész, a kiadott nyilatkozata szerint a legjobb gyógykezelést kapja, és fel fog épülni.