Közél két hónapon át minden elcsendesedett Vasvári Vivien (a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerhetik) és Fecsó között, már ami a sajtóban is megjelent összetűzéseiket illeti. Legutoljára január végén számoltunk be arról, hogy az üzletember 32 millió forinttal tartozik volt feleségének, amit nem térített meg.

Szegedi Ferenc nemrégiben azzal viccelődött, hogy még szereti Vasvárit, és szívesen együtt lenne vele, ha ehhez nem társulna együttélés. Az üzletasszony ezzel szemben már továbblépett, és új párja oldalán éli az életét.

Szerdán azonban lezajlott az első válóperes tárgyalás, ahol ugyancsak nem sikerült megegyezniük. Az anyagiakban továbbra sem értenek egyet.

Biztos, hogy nem történik meg, hogy Vivien esetleg a gyerekkel zsarolna, mert nekem is vannak eszközök a kezemben, amivel fent tudjuk tartani a jelenlegi helyzetet. A gyereket közösen neveljük, ebben teljes mértékig együttműködünk, a többi dologban pedig re­ményeim szerint ha­marosan megegyezünk. Optimista vagyok, szerintem tisztességes ajánlattal álltam elő, de fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem asszonytartást szeretnék fizetni, hanem gyerektartást

– mondta a Borsnak az üzletember.

Az ajánlat szerint Fecsó havi 500 ezer forinttal támogatná a fiát, azonban Vasvári nem tartja biztosítottnak, hogy ezt az összeget valóban meg is kapják. Az üzletember azt az ígéretet tette, hogy vesz egy lakást az általa építtetett lakóparkban, ami Edward nevére kerül, de Vasvári lesz az ingatlan haszonélvezője. A lakás kiadásából 250 ezer forintos bevételre számíthatnának, illetve emellé fizetne még Fecsó szintén 250 ezres gyerektartást. Az üzletasszony azzal érvelt, hogy a szóban forgó lakás továbbra sincs a fia nevén.

A tárgyalás végül nem hozta meg a kívánt eredményt, és mind Vasvári, mind Szegedi Ferenc dühösen távozott a bíróságról.