Hiába ivott 15 percenként néhány csepp vizet, Vajna Tímeának hőemelkedése van, és megdagadtak a nyirokcsomói, ezért önként házi karanténba vonult. 

Az örökösnő Insta-sztoriban írta meg, hogy egészségügyi állapota lehetne éppen jobb is, de nem aggódik, még akkor sem, ha véletlenül elkapta volna a koronavírust. Otthon marad, nehogy más is elkapja tőle, egyébként pedig arra tippel, az edzőteremben fázhatott meg. Persze, azért mintegy mellékesen megjegyzi, az épület, melyben jelenleg lakik, csak úgy nyüzsög a külföldiektől, például a kínaiaktól is.

Üresek az utcák, a Beverly High School-t bezárták. Nekem bedagadtak a nyirokcsomók a torkomban és hőemelkedésem van, de sztem csak megfáztam a konditeremben hétfőn, bár az épületben ahol lakom mindenféle nemzetiség él, rengeteg kínai is, de nem félek, ha elkaptam, viszont itthon maradok, hogy tőlem senki ne kapja el, bármi is bujkál bennem. Teszteket még nem csinálnak itt, beszéltem az orvosommal. Hülye egy helyzet ez, már annyira elegem van ezekből a vírusokból.

Bár Rubint Réka nem aggódik saját egészsége miatt, másokéért igen, ezért lemondta nyilvános edzéseit, 160 fős gárdonyi és 130 főt kubai alakformáló táborát pedig elhalasztotta, írja a Blikk