Szép tavaszi reggel van, amit a legtöbben otthonukban élvezhetnek a kialakult helyzetnek köszönhetően. A home office-nak számos előnye van, többek között ilyenkor nem vizsgálják kíváncsi szemek a monitorunkat, így nyugodt szívvel merülhetünk el a hazai celebek világában: Vasvári Vivien kifejtette, hogy legfeljebb egy álesküvőt vállalna be a jövőben, Várkonyi Andrea kihívó ruhában vezette esti műsorát, Dukai Regina pedig betegségéről beszélt. 

  • Vasvári Vivien közösségi oldalán, egészen pontosan Instagramján válaszolt követői kérdéseire. Az egyik rajongó rákérdezett, hogy szeretne-e újra házasságot kötni, Vasvári azonban kifejtette nem sok esélyt lát arra, hogy újra oltár elé álljon. 

Eszem ágában nincs újra házasodni! Max álesküvőt tartani

– mondta, a kérdés egyébként nem teljesen légből kapott, hiszen egy ideje újra van valakije. 

  • A könnyed témák sorát folytatva, Várkonyi Andrea elképesztő szettben vezette a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorát. A legutóbbi adásában látottakkal a műsorvezetőnő fizikumának rajongói elégedettek lehettek, ugyanis Várkonyi egy teljesen átlátszó felsőben fogadta vendégeit. 
  • Dukai Reginát endometriózis miatt kellett műteni. A beavatkozás jól sikerült, de a modell sokáig rosszul volt a betegségére szedett gyógyszer miatt. Dukai azóta teljesen megváltoztatta az életét, igyekszik glutén-, hús-, cukor- és tejtermékmentesen étkezni, és igyekszik felhívni a figyelmet a betegségre, amely sok nő életét keseríti meg – írta meg a Blikk.