Ma a magyar celebek élete is jórészt a koronavírus körül forog: Horváth Éva közösségi oldalán mesélt arról, hogy a járvány miatt elszakadt kisfiától, Vasvári Vivien pedig azon filozofálgat, hogy ő már nagy valószínűséggel elkapta a vírust. Nem úgy Cicciolina, aki annak ellenére, hogy Olaszországban mindenki a poklok poklát éli meg, leginkább amiatt van kiakadva, hogy egy finn énekesnő az ő nevével készül feljutni az északi slágerlistákra. 

Horváth Éva Insta-storyban mesélte el, hogy mivel kisfiát nem tudja elválasztani, azt találta ki, hogy míg ő hazajött közös nyaralásukról, addig a kicsi kint maradt egy darabig Balin Horváth párjával. Azonban a járványhelyzet miatt egyelőre ők nem tudnak hazarepülni.

Rémálmomban sem gondoltam volna azt, hogy 5 nap alatt felfordul itt minden, konkrétan az egész világ. És valóban ez egy rémálom ....mert a családom nem tud hazatérni! Törölték a járatukat, óráról - órára minden változik

 írta egy későbbi posztjában.

Staller Ilona a Ripostnak panaszkodott az őt ért újabb sérelmek miatt. Mielőtt valaki azt hinné, hogy a politikus-pornódíva az olasz helyzet miatt hiperventillál, téved. Cicciolina jelenleg Erika Vikman, finn énekesre haragszik, ugyanis az illető majd Cicciolina című dalával képviselheti Finnországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ha megtartják egyáltalán. Staller a lapnak elmondta, az sem hagyja nyugodni, hogy a nevét engedély nélkül használják, de mindezek tetejében még a külsejét is lemásolta az ismeretlen énekes.

Először megdöbbentem, majd felháborodtam, amikor megláttam ezt az énekesnőt. Eddig még csak nem is hallott róla senki, most meg az én nevemmel és a külsőmmel akar világszerte befutni? Elhatároztam, ezt nem hagyom annyiban. Azonnal szóltam az ügyvédemnek, Luca Di Carlónak, aki már írt is egy hivatalos levelet a hölgy menedzserének

- mondta el a lapnak

Vasvári Vivien ugyancsak az Instagramján osztotta meg követőivel, hogy szerinte ő már áteshetett a koronavírus-fertőzésen. Egyik követő, rajongója kérdezett rá, hogy ő mégis, hogy látja, mi a véleménye a koronavírus-járványról.

Amúgy én már ezen lehet átestem... volt egy időszak, mikor nagyon beteg voltam...nem lehet tudni, hogy mi is volt az

- írta az oldalán.

Kulcsár Edina pedig azért keseredett el, mert most ébredt rá, milyen körülmények között kell megszülnie második gyermekét. 

Igazából a tegnapi vizsgálat után törtem meg egy picit, amikor realizálódott bennem, hogy ebben a borzasztó helyzetben kell megszületnie a kislányomnak. Igyekszem elterelni a figyelmemet és nem stresszelni, hogy még véletlenül se éreztessem sem Medikével, sem pedig a születendő kistesójával, hogy baj van a világban.