Kaia Gerber egyik barátnője is koronavírusos

2020.03.18. 10:26

Sajnos egyre szélesebb körben terjed a koronavírus. Tom Hanks és felesége már megjárták a kórházi karantént, Heidi Klum még most várja a tesztje eredményét, de Mihalik Enikő sem érzi jól magát. Most újabb híresség jelentette be, hogy beteg. De nem önmaga miatt aggódik.

A szóban forgó celebritás történetesen Kaia Gerber egyik gyerekkori barátnője, méghozzá Charlotte Lawrence énekesnő.

Lawrence Instagram oldalán jelentette be, hogy ő is megfertőződött. Az énekesnő azonban nem saját magát félti, hanem azokat, akiknek gyenge az immunrendszere. Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan ő is arra kéri a népeket, hogy maradjanak otthon. Csak kissé erőteljesebb hangon.

 Sziasztok, srácok. Néhány napja az orvosom elmondta, hogy én is elkaptam a koronavírust. Sokan mások is elfogják. Én teljesen helyre fogok jönni. De sokan, akik megfertőződnek nem fognak, mert könnyen megbetegszenek. Most nem segítséget, szeretet vagy kedves üzeneteket várok. Arra kérlek titeket, hogy óvjátok meg azokat, akiknek kevesebb az esélye a túlélésre. Maradjatok otthon. Kérlek titeket. Ha jól vagy, ha nem, maradj bent. Gondolj a szüleidre, a nagyszüleidre. (...) Meg van az erőnk ahhoz, hogy lelassítsuk ezt. Szóval kérlek, izoláljátok el magatokat. Maradjatok tiszták és informáltak. Figyeljetek és másokat is figyelmeztessetek. És az isten szerelmére, maradjatok a kibaszott karanténban, vagy rákerültök a feketelistámra

– írja posztjában az énekesnő.

Kaia Gerber egyébként közvetetten annyit fűzött hozzá a karanténhelyzethez, hogy jelenleg szemetet eszik, és gagyi műsorokat néz otthon.