Vanessa Hudgens elég különös értékrendről tesz tanúbizonyságot mostanság. Az első furcsa megnyilvánulása nem sokkal azután történt, hogy 9 évnyi együtt járás után szakított Austin Butlerrel. A szingli énekesnő egy bárba ment el a barátnőivel, ahol egy férfi bepróbálkozott nála, de rögtön elvágta magát, amikor Hudgens neve iránt érdeklődött. Az énekesnő Facebook-történetben osztotta meg követőivel, hogy erre a kérdésre csak a szemét forgatta, majd sóhajtott egyet, és ott hagyta az udvarolni próbáló férfit.

A High School Musical sztárjának most nem azzal volt problémája, hogy valaki megfeledkezett arról, hogyan andalgott annak idején Zac Efronnal. Nemes egyszerűséggel baromságnak tartja a koronavírus miatt elrendelt karanténokat, erről pedig Instagramos élőzése során beszélt.

Hát igen, ez az egész júliusig egy nagy baromságnak hangzik. Ez egy vírus, értem. Elfogadom. De ugyanakkor ha úgyis mindenki elkapja... igen, emberek fognak meghalni, ami szörnyű. De elkerülhetetlen, nem?

– hangzott el az élő videóban, mire nem meglepő módon az énekesnő rajongói kiakadtak.

Hudgens azóta bocsánatot kért az elhangzottak miatt, és elismerte, hogy a mondandója tapintatlan volt, és nem a megfelelő módon állt hozzá a szituációhoz - szúrta ki az E! News.