Szombat hajnalban, szoptatás közben gondolkodtam azon, hogy a kialakult helyzetben hogyan tudnánk tartani a kapcsolatot a mi kis közösségünkkel, így jutott eszembe a mesemondás. Arra azonban én sem számítottam, hogy ennyi érdeklődő lesz majd.

Többek között ezt nyilatkozta Farkasházi Réka színésznő a Blikknek arról, hogy a koronavírus-járványra tekintettel milyen új vállalkozásba fogott. A Barátok közttel ismertté vált híresség legfrissebb mesemondós videóját alább lehet megtekinteni, de idekívánkozik még, hogy az előadóművészek többsége próbál most valahogy az internetre átköltözni, ezt tette többek között a Katona József Színház, illetve Amy Adams is, aki ráadásul szintén pont mesemondásba kezdett.

További hírek is vannak, ezek:

  • Gáspár Virág szerelmes lett. Gáspár Győző fiatalabbik lánya idén tölti be a 18-at, és a Bors úgy tudja, hogy már jó ideje kapcsolatban él. Minderről több Gáspár Virág Instagramjáról nem derül ki (ahova egy mosolyért azért mindig megéri benézni, hiszen a bio azt a figyelmeztetést tartalmazza, hogy „A kepek felhasznaloi jogot tartalmaznak!”), a srác azonban, akinek a neve Krisztián, megosztott nemrég egy közös képet Gáspár Virággal az Instáján, itt.
  • Tatár Csilla műsorvezető az Instagramon bátorítja a terhes nőket, merthogy ő maga is az. Azt mondja, képes volt elengedni az aggodalmait, pedig nagyon sok minden kétséges azzal kapcsolatban, hogy bonyolódik majd a szülés a járvány közepette. „1 hónappal ezelőtt ezeknek a kérdéseknek a nyitottságától sírógörcsöt kaptam volna, de ma már ott tartok, hogy tök mindegy, csak egészségesek maradjunk” – mondja Tatár Csilla a posztban.
  • Tokár Tamás egykori kollégánk és a Fókusz jelenlegi műsorvezetője Amerikában rekedt a koronavírus-járvány miatt, amiről szintén egy Instagram-posztban ír: „amikor eljöttem otthonról, még „csak” egy beteg volt, itt egész Amerikában sem sok. Napok alatt fordul meg a világ, amit senki nem képes megjósolni, de kontrollálni igen. Teljesen bizonytalan, hogy miként és mikor jutok haza, mert ami ma tuti, az holnap már egyáltalán nem. Vár az állapotos feleségem, a családom, barátaim, a macskám és a munkám.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Farkasházi Réka mesemondó-csatornát indított, Gáspár Virág kapcsolatban van

Gáspár Győző tinilánya már jó ideje szerelmes, íme Krisztián! Tokár Tamás viszont Amerikában rekedt a járvány miatt, miközben terhes a felesége. Hírek.

21 · Mar 19, 2020 09:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments