Kim Kardashian annyira szeret latexbe bújni, hogy még  férje istentiszteletére is ebben megy, ha azt éppen Párizsban tartják meg (ott a Balmain új kollekciójának darabjait viselte). A celeb összességében olyan gyakran hordott ebből az anyagból készült ruhát, hogy kijelenthetjük, sikerült divatot teremtenie. Most éppen Nicole Scherzinger töltött fel magáról több képet ilyen viseletekben –amik azon túl, hogy nagyon a testére tapadnak, nem is takarnak sokat belőle. 

Kezdjük ott, hogy Nicole Scherzinger együttese, a Pussycat Dolls nagy visszatérését is latexba burkolózva valósította meg a lányegyüttes, az alábbi kép legutóbbi videoklipjük forgatásán készült.

Az utóbbi egy hónapot ennek a dalnak a reklámozásának szentelték, természetesen testre tapadó ruhában. (Értsd: latex, latex, latex.)

 A képhez tartozó leírás szerint az énekesnő még a koronavírus miatti figyelmeztetések egyikét, az egymástól való távolságtartást is latexruhában tudja csak kivitelezni. Látja, még a saját arcához sem tud hozzáérni. 

 Milyen szerencse, hogy legalább a lábkörzés megy ebben a hacukában.