Valószínűleg pár hónappal korábban egyik csatorna kreatív csapata sem sejtette, hogy mennyire betalál majd egy olyan showműsor, amelyben maszkot viselnek a szereplők. Első a biztonság, ennyit a járványos párhuzamról. A TV2-nél még mindig brutálisan szürreálisak a jelmezek, a múltkori toalettpapír múmia után most szaloncukorba csomagolt tatuval támadnak, akit egyébként Farkas Piroskának, vagy minek csúfolnak.

Az RTL nyomozói pedig kicsit belegatyásodtak a műsormenetbe, lassan Colombot megszégyenítő kimértséggel találgatnak.   

Na de lássuk, hogy ki-kicsoda a magyar fedett előadók felhozatalában:

A TV2 első leleplezettje Király Viktor volt, aki tökfej jelmezben vágta oda keményen a Madagaszkár című film legendás dalát. 

A püspöki palástba mártott metáltatu jelmeze alatt a Viszkis, azaz Ambrus Attila bújt meg. Aki elárulta, hogy a próbán egy kicsit többet ivott a kelleténél, így leesett a színpadról.

A béka lett a Nicsak utolsó leleplezettje, aki pedig Jakupcsek Gabriella volt.

Tilla a show végén bejelentette, hogy a műsort egy időre szüneteltetik a járvány miatt, hogy mikor térnek vissza a képernyőre, még nem lehet tudni.

Az RTL Klub műsorában a polip bukott le, aki nem más volt, mint Pokorny Lia. Így Gáspár Lacinak az utolsó pillanatban hatalmas találata volt. A színésznő elárulta, hogy annyira szerette volna megőrizni inkognitóját, hogy a férfi mosdóba járt a forgatások alatt.