A járvány idejére ajánlott lett maszkot viselni, azonban az ellátás akadozik belőle, így számos furcsa alternatíva került fel az internetre. ByeAlex például egy halloweeni maszkban élvezi a karantén adta nyugalmat. Akárhogy is, a maszkok jelenleg a legszükségesebb kiegészítői lettek az emberek öltözködésének, és ha valaki nem teheti meg, hogy egy-egy luxusmárka maszkját hordja, számos érdekes, szürreális, vagy éppen vicces alternatíva közül tud választani.

Íme hazai celebjeink maszkjai: 

Elsőnek itt van ByeAlex horrorálarca, ami nagy valószínűséggel nem nyújt védelmet a koronavírussal szemben, ellenben illik a zenész stílusához. 

Ne pánikolj! Maradj otthon ha teheted és viselkedj úgy, mint ha csak egy laza day-off lenne

- írta posztjához Alex.

Till Attila a tegnapi utolsó Nicsak, ki vagyok című showműsorban mutatott érdekes példát a védőfelszerelés alternatív viselésére. Hajós András hanyag eleganciával védekezett. Persze, furcsán mutatott volna, ha a kamerák elé is orvosi maszkban és gumikesztyűben állt volna ki, így a zakózsebben tartás roppant elegáns megoldás, arról nem beszélve, hogy így rögtön kéznél lesznek az eszközök, amint szükség lesz rájuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindjárt @tv2nicsakkivagyok :)

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

A fentebb említettekhez képest Németh Kristóf egy roppant hétköznapi viseletet prezentál közösségi oldalán.