Hóeséses hétfő reggel. Karantén. Home office. Lássuk, mi történt az elmúlt napokban! Radics Gigi a közösségi oldalán mutatta meg új szerelmét, de azért a Blikk is rákérdezett a dologra. Szabó Győző édesanyja elvesztéséről beszélt. Majka pedig igyekszik jobb belátásra bírni a karantént nem betartó honfitársait. 

Az énekesnő posztolt egy fotót, amelyen új párjával, Mikus Áron szobrásszal láthatóak. A Blikk fejtegetésében ara jutott, hogy a fiatalokon látszik, hogy nagyon boldogok, s bár egyelőre nem árultak el részleteket, azt nem titkolják tovább, hogy együtt vannak.

Gigi boldog, szinte sugárzik, de ez a fotóin is látszik. Komolyan gondolják Áronnal a kapcsolatukat, ezért is döntöttek úgy, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják, és megosztanak egy szép, közös fotót

– mondta el a lapnak az énekesnő egyik titokzatos barátja. A lap felidézte Radics korábbi szakítását. Az énekesnő még nyáron ment szét amerikai kedvesével, az okok között elsősorban a távolságot határozta meg akkor. 

Gyászol Szabó Győző. A színész édesanyja, Mária a múlt hét végén hunyt el, Szabó a Blikknek beszélt az őt ért veszteségekről. 

Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé. (...) Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet.Ilyenkor annyi érzés és annyi gondolat kavarog az emberben. (...) Rossz, de nem lehet megállni, nem lehet feladni. Itt vannak a gyermekeim, akik miatt tartanom kell magam és erősnek kell mutatkoznom minden pillanatban

– mondta a lapnak. Részvétünk az egész családnak. 

  • Majka közösségi oldalán fakadt ki, amiért sokan nem tartják be a koronavírus lassítását szolgáló óvintézkedéseket. A posztban látható egy fotó, amin rengeteg ember sétálgat a vízparton. 

Ezen a képen a velencei tó látható tegnapelőtt. Van rajta egy csomó jól szituált, normálisan felöltözött ember, akikről azt hinnéd megértik, hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle, de nem bazdmeg!!!!… nem értik.. Bár lehet nem is kéne ilyen hasonlatokat mondanom, mert elkezdik a képen keresni a mozdonyt. Csatolok egy másik képet is .. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tó parton a családdal. !!MARADJOTTHON!!!!

  írta felháborodva posztjában.