A 40 éves Meital Dohan nem fogta vissza magát, amikor egy interjúban arról beszélt, miért szakított a nála 39 évvel idősebb Al Pacinóval. Az izraeli színésznő interjúját a Page Six idézi, melyben Dohan azt mondta: 

Próbáltam tagadni, de ha őszinte akarok lenni, Al Pacino egy idősödő úr, akit bármennyire is szeretek, nem tudtam vele maradni. (...) Hogyan is írjam le udvariasan, hogy nem szeretett pénzt költeni? Csak virágot kaptam tőle. 

Miután a színésznő rájött, hogy az irányú próbálkozásai, hogy udvariasan kritizálja exét annyira nem lettek sikeresek, gyorsan finomított is korábbi megjegyzéséen a Daily Mailnek. 

Csodálatos, nagylelkű és gyönyörű szerelem volt. Ami kettőnk között történt sokkal jelentősebb az olyan materiális dolgoknál, mint a virágok, csokoládé, gyémántok vagy kocsik. 

A nő szerint félreértelmezték a szavait, mivel szerinte ha egy fiatalabb nő egy idős, tehetős férfivel jön össze, mindjárt azt hiszik a nőről, hogy aranyásó. Holott. mindössze arról van szó, hogy két évnyi együtt járás után elgondolkodott, hogyan is tovább, mivel ő gyerekeket szeretett volna. 

A pár 2018-ban ismerkedett meg egymással, egy filmvetítés előtti partin, ahol szinte szó szerint értendően is egymásra botlottak. Dohan akkor még úgy gondolta, Al Pacino menő. 

Amikor harmadjára találkoztunk, tudtam, hogy beleszerettem. 

Aztán rájött, hogy míg szerelmének már van családja, és nem óhajt újat alkotni, ő nagyon is vágyik a gyerekekre.