A karantén idején is fontos, hogy az ember elegendő mennyiségűt mozogjon. Britney Spears is ezt teszi, azt posztolta legutóbb az Instagramra, hogy milyen büszke rá, hogy megdöntötte saját rekordját a 100 méteres síkfutásban. Nem csoda, hogy ilyen jól megy neki a sport, a pasija, sőt annak a testvére is edző!

Frissítés!

Britney Spears egy idő után eltávolította a posztot, de én persze lementettem, így nézett ki.

Spears a következőt írja a 05,97 másodpercet mutató stopper képe mellé:

Megfutottam az első 5-öset!!!! A kulcs az, hogy az ember túltegye magát az attól való félelmén, hogy nagyon megnyomja az elején... Elég volt ezt meglépnem, és sikerült az 5!!!! Általában 6 vagy 7-et futok... az első próbálkozásom 9 volt... és most megcsináltam húú!!! 100 méteres síkfutás!!!!!

Fontos hír ez, mert ez nem csak az ő egyéni legjobb teljesítménye, hiszen a 100 méteres síkfutás világrekordját eddig Usain Bolt tartotta 9,58 másodperces idővel, amire a 38 éves énekesnőnek most sikerült bő három és fél másodpercet rávernie!

Frissítés!

Ebben a későbbi posztjában az énekesnő utalt az esetre, azt mondja, csak viccelt, ő is tudja, hogy Usain Bolt a világcsúcstartó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Britney Spears most posztolta, hogy lefutott 100 métert 6 másodperc alatt

A 100 méteres síkfutás világrekordját eddig Usain Bolt tartotta 9,58 másodperccel, szóval nem csoda, hogy Spears ilyen büszke magára.

814 · Mar 26, 2020 12:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments