L.L. Junior nehéz fél éven van túl. A rapper tavaly augusztusban egy tragikus baleset következtében elveszítette kisebbik fiát, Dávidkát. A gyász közben volt párjával is tovább látszott romlani a viszony, hosszú hónapok után sikerült csak megegyezniük idősebbik fiuk elhelyezését illetően. L.L. Junior életében most boldogabb időszak következik, nemrégiben ugyanis bejelentették, hogy feleségével kisbabát várnak.

A rapper és párja mindig is tudták, hogy szeretnének közös gyermeket, de Dávidka halála után várni akartak. Végül aztán mégis belevágtak, és a terhesség hamarabb összejött, mint azt remélni merték volna.

Tavaly, a tragédia előtt pár héttel döntöttük el, hogy szeretnénk közös gyermeket. Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősödik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot. Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik

– mondta a Blikknek L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga.

A 13. heti ultrahangon a pár azt az információt kapta, hogy 70 százalékig biztos, hogy kislányuk fog születni, de a pontos eredmény pénteken fog kiderülni.

Laci persze, kisfiút szeretne, teljesen kivan attól, hogy lánya lesz. Már azon gondolkozik, hogy 14 éves kora után hogyan tiltsa majd el a fiúktól

– tette hozzá Körtvélyessy Kinga, aki azt is elárulta, hogy a rapper előző kapcsolatából származó gyereke, Lacika is fiútestvért szeretett volna, de hamar megbarátkozott a gondolattal, hogy húga lesz, és már számolja a napokat, hogy mikor találkozhatnak. A pár a baba nevét illetően is döntött már. Ha valóban kislányuk lesz, a Lili nevet kapja majd, ha pedig mégis fiú, Dánielnek nevezik.

A rapper felesége persze fokozott veszélynek van kitéve a koronavírus miatt, L.L. Junior azonban igyekszik mindenről gondoskodni, és nem csak felesége, de az idősebb családtagok helyett is intézi a bevásárlást.