GettyImages-1147450148

Alicia Keys élete legnagyobb szexélményének köszönheti első gyermekét

2020.03.27. 12:09

Alicia Keys nemrégiben piacra dobta életrajzi könyvét, ami a More Myself, azaz a Többet önmagamról címet viseli. Az énekesnő sok olyan dolgot írt meg, amit eddig csak ő, és az érintett személyek tudhattak. Keys a People magazinnal is megosztott néhány érdekes, és kellőképpen erotikus infót a férjével kapcsolatban.

Keys emlékei szerint először 14 éves korában találkozott az akkor 16 éves Kasseem Dean-nel, akit azóta már Swizz Beatz néven ismerünk. Egy közös iskolatársuknak köszönhetően ismerkedtek meg, de nem keltették fel egymás érdeklődését. Aztán az élet egyre gyakrabban sodorta össze őket, különböző zenei rendezvényeken futottak össze, majd néhány közös projektbe is belekezdtek, mire a zenész véleménye megváltozott a producert illetően.

Minél többet beszéltünk, annál inkább megértettem, hogyan is gondolkozik. A buggyos nadrágok és a tetoválások alatt volt valami mély. Annyira nagyon odafigyelt arra, ami körülötte történik a világban

– emlékezett vissza Alicia Keys.

Az első randevújuk nem kezdődött túl jól, a producer ugyanis 20 percet késett, még Keys pontosan érkezett. Beatz végül hamar oldotta a hangulatot, majd amikor a kocsijához kísérte az énekesnőt, kiderült, miért késett. Egy hatalmas festmény várta Alicia Keys-t, amely egy zongorát ábrázolt, a billentyűihez pedig festőecsetek voltak erősítve. A producer szerint ez remekül szimbolizálta kettejük barátságát.

A barátságból persze hamar szerelem lett, majd nem sokkal a lánykérés után esett meg az énekesnő legérzékibb élménye is, amelynek a részleteit ugyancsak nem hallgatta el.

Swizz egy dobozt csúsztatott felém, amiben nagy edények voltak, mindegyik tele élénk színű testfestékkel. Azt suttogta, mindig is szerette volna, hogy a vászna legyek. (...) Ez valami mágikus dolog kezdete volt. Később a lemenő nap fényénél változtatott a mesterművévé, beterített sárga, vörös és lila színekkel. Soha életemben nem tapasztaltam meg ennél érzékibbet. Ezért nem is lepődtem meg, amikor pár hét múlva nem jött meg a menzeszem. Ahogy a telet felváltotta a tavasz, két dolognak is örülhettünk: az eljegyzésünknek, és a terhességemnek.

Keys szerint ő és Swizz Beatz egymás lelki társai, akik még veszekedni sem igen szoktak, mert mindenről sokat beszélgetnek egymással. Persze vannak közöttük nézeteltérések, de ezeket mindig hamar rendezik. Az énekesnő könyvében sok érdekesség lesz majd még olvasható, például az is, hogy a második terhessége a legrosszabbkor jött, hiszen a hatodik albumán dolgozott éppen, de végül a körülmények arra sarkallták, hogy tartsa meg a gyermekét - ahogyan anno őt is a saját édesanyja, aki szintén gondolkozott a terhességmegszakításon.