A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője az utóbbi időkben nagyon más vizekre evezett. Fenty Beauty névre keresztelt sminkmárkáját világszerte imádják, emellett időről-időre új ruhákkal és fehérneműkkel jelentkezik – magyarán szólva, jól megy a szekér. Korábbi rajongóit azonban már hosszú ideje váratja, ami a zenét illeti. Rihanna ugyanis 2019-re ígérte új albumát, ami azóta sem érkezett meg.

A nemrégiben szinglivé vált énekesnő végül 4 év után csak visszatért egy új dallal, de ez sem az új albumához köthető. Rihanna ugyanis PartyNextDoorral együttműködve adta ki az új számot, ami a rapper új lemezén landolt.

Az énekes/üzletasszony egyébként Instagram live-ban beszélt arról, hogy jelenleg dolgozik a régóta ígérgetett új albumán, és lesznek együttműködései például Pharrell Williamsszel vagy Chad Hugóval – szúrta ki a People.

A munkálatokat most feltehetően a koronavírus-krízis miatt kialakult helyzet is nehezíti. Így bár eddig sem tudhattuk biztosan, mikor jelenik meg valóban az eredetileg tavalyra beígért album, most még inkább kérdéses ez a bizonyos dátum.