Csak félig viccelt Berki Krisztián, amikor arról számolt be Insta-oldalán amerikai körútja alatt, hogy Miamiban vásárol magának egy luxuslakást, és David Beckhamék szomszédja lesz. A sztárfocista és felesége ugyanis tényleg lecsaptak egy 24 millió dolláros, azaz 7,8 milliárd forintba kerülő luxuslakásra. 

Hogy mit tud a csodaotthon ennyi pénzért? Kezdjük ott, hogy saját helikopter-leszállóhelye van, 5 hálószobája és úszómedencéje mellett, írja a Daily Mail. A One Thousand Museum épületkomplexum már kívülről is eléggé impozáns, az alábbi képen jobbról a 3. épületet nézze. 

A 62 emeletes felhőkarcoló Miami legmagasabb épülete, a Beckham házaspárnak pedig sikerült az egyik legdrágább lakosztályt kiválasztaniuk maguknak, a legolcsóbb lakás egyébként 5,9 millió dollár, vagyis körülbelül 1,9 milliárd forint. 

A házaspárnak természetesen nem ez az egyetlen ingatlana, Londonban egy 31 millió fontot (12,4 milliárd forint) érő,  Cotswoldsban pedig egy 6 millió fontra (2,4 milliárd forint) taksálható kéglijük van. 

Bár azt nem tudjuk pontosan, hogy néz ki a házaspár lakása belülről, mutatunk néhány képet a felhőkarcoló lakásairól, hogy könnyebben el tudja képzelni a látványt. Íme, egy átlagos lakásának enteriőrje. 

A luxusépületben természetesen vannak olyan wellness-szolgáltatások is, melyeket minden lakója használhat, ez például a közös medence. 

 Végezetül pedig vessük egy pillantást a helikopterek leszállóhelyére.