Legutóbb 5 éve írtunk Stewe Irwin lányáról, Bindi Irwinról, aki akkor nyert meg egy ausztrál tévés táncversenyt. Az azóta 21 évessé cseperedő lány a minap megházasodott, az esküvőt (tekintettel a koronavírusra) csak szűk családi körben tartották meg, saját állatkertjükben.

Az egykori tévés lánya Insta-oldalán osztotta meg a hírt, hogy hozzáment nála 2 évvel idősebb szerelméhez, Chandlet Powellhez. A pár az ausztráliai Queenslandben található állatkert kertjében mondta ki az igent, amit még a lány nagyszülei alapítottak a '70-es években, és azóta is a család tulajdonában van. Olyannyira az övék, hogy Bindi, édesanyja és testvére is ott lakik, vagyis lényegében a saját házi karanténjuk helyszínén történt a ceremónia. 

A lány Insta-posztjából az is kiderült, hogy  párjával már egy éve tervezte az esküvőt, amire eredetileg tágabb családi körüket és barátaikat is meghívták volna, ám a koronavírus miatt eredeti elképzeléseikről le kellett mondaniuk. A szertartáson nem feledkeztek meg a 2006-ban elhunyt édesapjáról sem, gyertyát gyújtottak emléke előtt tisztelegve.