Meglepő nyilatkozatot tett Robbie Williams apaságával összefüggésben. Az énekes ugyanis azt állítja, hogy gyerekei annyira lekötik minden figyelmét és szabadidejét, hogy miattuk nem kommunikál már szellemekkel és ufókkal, írja a Daily Mail

Robbie Williams egy rádióinterjúban nyilatkozott arról, hogy bár gyerekkorában még halott embereket és ufókat is látott, sőt, beszélt is velük, ma már nem tapasztal hasonló élményeket. 

Elmondták nekem, hogy mikor még nagyon kicsi voltam, olyan embereket láttam, akik már elhunytak, és beszélni is tudtam velük. Ez a képességem egész fiatalkoromban megmaradt. Aztán már nem beszéltem hozzájuk, mert rátaláltam a drogokra. 

Mivel katolikus családból származik, elképesztő történeteket hallott például Jézusról, aki a vízen is tudott járni. Ezek a sztorik még nyitottabbá tették a paranormális jelenségekre, sőt, anyjának még egy ufókkal foglalkozó könyve is volt, persze, hogy a fiatal Williams belekukkantott, aztán meglódult a fantáziája. 

Az énekes arról is vallott, hogy még most is annyira rajong a megmagyarázhatatlan dolgokért, hogy majdnem megvásárolt magának egy utahi tanyát, ahol elvileg szellemek kísértenek. Egyedül azért nem tette meg, mert szerinte felesége rosszallotta volna. 

A négygyerekes apuka (legidősebb gyereke 7 éves, legfiatalabb alig 1 hónapos) hisz benne, hogy egy megmagyarázhatatlan, szemmel láthatatlan jelenség segítette hozzá eddigi sikereihez. Bár sokan azt hiszik, egyik legsikeresebb, 1997-ben megjelenő Angel (angyal) című száma egyik szerettéről szól, valójában erről szó sincs, a címet szó szerint kell értelmezni.