A Vogue készített egy videót arról, hogy hogyan néz ki Palvin Barbara egy délelőttje Párizsban, amikor szabadnapja van. A kisfilm még a karantén előtt készült, és az első meg az utolsó jelenetből az következik, hogy valószínűleg azt kell gondolnunk, mintha a 26 éves magyar modell az egészet a telefonján vette volna fel tök egyedül.

A videó a következő érdekességeket tartalmazza:

  • Palvin Barbara a szabadnapján a Jóbarátok című sorozatot szereti nézni az ágyban, még mielőtt felkelne.
  • Palvin Barbara közvetlenül felkelés után, de még reggeli előtt megmossa a fogát.
  • Palvin Barbara a munkája közben sajátította el a sminkelési technikákat, amiket saját magán alkalmaz.
  • Palvin Barbarának van egy 4-es számjegy a füle mögé tetoválva (lásd a fenti videót 1:28-nál), ezt azért csináltatta, mert a 4-es szám a családjára emlékezteti, mivel testvérével és szüleivel 4-en vannak, meg úgy egyébként is úgy érezte, hogy körülötte minden négy.

Ehhez a 4-es témához kívánkozik még, hogy a videót és benne a tetoválásra vonatkozó információt a 24.hu szúrta ki először, de az is, hogy sok kelet-ázsiai nép pont a 4-est tartja szerencsétlen számnak, kb. úgy, mint mi a 13-ast. A 4-es számtól való félelem neve tetrafóbia, és a jelenségnek Wikipédia-oldala is van. A Lamb nevű együttes a '90-es években Fear of Fours címmel jelentetett meg egy csodásan jó albumot, amiben az a trükk, hogy amíg a popzenei dalok túlnyomó többsége 4/4-es ütemben íródik, ők egy egész albumot összeraktak úgy, hogy egyszer sem használták ezt az ütemet. A legnagyobb sláger ebből a korszakjukból a Softly lett, nincs benne négyes, nagyon ajánlom mindenkinek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbarát a családjára emlékezteti a füle mögötti apró tetoválás

A Vogue által a magyar modellről készített videóból kiderül, hogy felkelés előtt Jóbarátokat szeret nézni, és reggeli előtt meg szereti mosni a fogát.

22 · Apr 02, 2020 03:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments