Egy felvétel szerint Ben Affleck és Ana de Armas hívja saját magára a lesifotósokat

2020.04.03. 10:46

Az utóbbi hetekben szinte túl gyakran esett szó arról, milyen édesen andalog Ben Affleck és Ana de Armas kutyasétáltatás közben. A pár teljesen úgy viselkedik, mintha nem tudnának a koronavírus miatt kialakult helyzetről, és egymásba fonódva sétáltatják kutyáikat, miközben nagyokat mosolyognak az őket követő fotósokra. Sőt, akár csókolóznak és ölelkeznek is a kedvükért.

A minap azonban felbukkant Perez Hilton oldalán egy cikk, amely egy önjelölt közösségi média-nyomozó elméletét taglalja. Jorge Lopezoo ugyanis arról számolt be a Twitteren, hogy a szóban forgó párosról nem véletlenül készül annyi cuki, kutyasétáltatós fotó, mert szegényeket mindig elkapják a lesifotósok, hanem mert ők maguk hívják őket.

Lopezoo állítása szerint éppen Los Angelsben járt, és a kocsijában ült, amikor meglátta az Affleck-Armas párost, a színésznő pedig előkapta a telefonját, és valami olyasmit mondott, hogy:

Oké, Rodrigo, készen állunk

Ezután 4-5 paparazzo ugrott elő egy bokorból, és azonnal fotózni kezdték a párt, akik mindenfajta meglepettség nélkül, szinte már direkt lassan sétáltak végig előttük.

A cikkben arról is szó esik, hogy a pár kissé túl van öltözve egy szimpla kutyasétáltatáshoz, a fotók mennyisége miatt pedig, amik mostanában megjelentek róluk, valóban gyanús, hogy talán nem véletlenül készültek.

Íme a legfrissebb fotó róluk, amelyen Affleck igyekszik természetesen mosolyogni, de leginkább Hide The Pain Haroldra hasonlít a színész.

Ön szerint csak megrendezettek a párról készült cuki fotók?