Ismét várandós a Pletykafészek sztárja. Leighton Meester és férje, Adam Brody már évek óta visszavonultan élnek, a színésznő terhességének tényét is csupán onnan tudni, hogy néhány lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia, és már túl előrehaladott állapotban van ahhoz, hogy elrejtse a pocakját.

A pár 2014 elején titokban házasodott össze, majd egy évvel később meg is született a kislányuk, Arlo Day Brody. Most úton van a kistestvér is, amit a színésznő szeretett volna még titokban tartani, de a lesifotósok keresztbe tettek neki.

A családot először sétálgatás közben fotózták le, itt Meester nem vette észre, hogy követik őket. Az pedig jól látszik, hogy a színésznő már jócskán túl van az első trimeszteren.

A minap próbálkozó fotósnak azonban nem volt szerencséje. A színésznő kiszúrta őt, és a barátnője mögé bújt, eltakarva ezzel a pocakját a kamera elől.

Mindenesetre a fentebb látható fotósorozat alapján biztos, hogy a színésznő várandós, de a gyermek megszületését és nemét valószínűleg nem fogják egyhamar tudatni a nagyérdeművel, mivel ez nem szokásuk.