Nincs új a nap alatt, itt a vasárnap, itt az Álarcos énekes. Mi pedig összefoglaljuk, hogy mi történt az alig két órás showban, hogy Önnek már ne kelljen ezzel fáradnia.

Néhány szó a nyomozókról: Gáspár Lacit megfertőzte (elnézést a kifejezésért, ilyen vészterhes időkben) a beöltözési-láz, így már menetrendszerűen éli a felnőttek farsangi mulatságát. Most Robotzsarunak állt, de röviddel a beköszönés után már le is feszegette magáról a műanyag tákolmányt, mert úgy izzadt alatta, mint a napernyőárus délben. Dancsó Péter is álarc mögé bújt, mivel szégyelli, hogy eddig csak egy találata volt.  Mindez mellékes, mivel Istenes Bencét egy önarcképekkel tarkított kanárisárga zakóban penderítették a színpadra. Mit lehet erre mondani? Láttunk már fájdalmasabb dolgot is szórakoztató műsorok színpadán, de azért ezt is megéreztük. Ennyit a látványvilágról és az outfitekről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyen egy izleses zako 😂😂😂😂😂 Ugye Bazsa? #alarcosenekes

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

A Kutya, Robot, Krokodil és a Nyuszi harcolnak a döntőbe jutásért. 

Na, de ki lesz vajon a távozó álarcos?

A nyomozók ma a Szomszédokért rajongó százezreknek kedveztek, mivel úgy döntöttek, hogy Kutya úrnak kell felfednie magát, aki nem más, mint Józan László. Így kiderült, hogy Csobot Adél régóta jó nyomon járt.