Annoni Zita fotós-influenszer, akit annak idején Debreczeni Zitaként ismert meg a többség, automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban fakadt ki vasárnap azon, hogy mennyire idegesítik a Müller Cecíliát kikarikírozó internetes viccek, amiket újabban divatos szóval mémeknek szoktak hívni.

Ez kinek vicces még?!

– írja a jelenleg terhes híresség a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs tagjával kapcsolatosan, bemásolva részleteket Müller Cecília Wikipédia-oldaláról. Annoni Zita kifakadása így folytatódik, amint azt a Blikk is kiemeli:

Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom, hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfogadom, ha sok, DE: - egy egész életet az egészségügyben töltött - 4 szakvizsgával rendelkező főorvos - nem alszik hetek óta, hogy a te seggedet megóvja - maga is erősen a veszélyeztetett korban van - ott van, mondja, szajkózza, ismétli önmagát.

Amíg ő ezeket az eredményeket érte el nőként, te hol voltál addig?! Most mit csinálsz, amíg neki plusz 60 évesen dolgoznia kell menni, és nem otthon ül és mémeket gyárt unalmában, mint te?! Már csak a kora miatt is megérdemli a tiszteletet, és amit egyesek művelnek a Facebookon fiatal fejjel, az felháborító!

– ezekkel a költői kérdésekkel és felkiáltásokkal zárul Annoni Zita üzenete.

További hallgatni-, illetve néznivalóra vágyik? íme:

  • A Sláger Téma című rádióműsorban volt egy beszélgetés Scherer Péterrel, amit ezen a Youtube-linken lehet meghallgatni. A színész többek között azt meséli, hogy már ötödikesen iskolai Ki mit tud?-ot nyert, de aztán elvégezte a Műszaki Egyetemet, és csak azután lett belőle színész.
  • Szinetár Dóra is adott egy jó hosszú interjút, méghozzá Lilunak, erről videó van a Youtube-on, a fő téma a sminkelés. Szinetár Dóráról ma egyszer már írtunk egyébként, mivel volt egy találó megfigyelése Liptai Claudiával kapcsolatban.
  • És végül itt egy videóklip A mi kis falunk című sorozatból, amiben a papot alakító Schmied Zoltán énekel.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Debreczeni Zita bevédte Müller Cecíliát a mémgyártókkal-viccelődőkkel szemben

Annoni Zita szerint tiszteletlenség az idős orvosnőn poénkodni, és ehhez még hozzáteszünk nagyinterjúkat Scherer Péterrel és Szinetár Dórával. Hírek!

78 · Apr 05, 2020 03:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments