Az elmúlt időszakban megszaporodtak a magyar celebek fiókjai a TikTokon, hogy miért van ez így, az egyértelmű: a röghöz kötött hírességek így igyekeznek kiszélesíteni a találkozási pontokat rajongóikkal. De miről is van szó? A mini, leginkább vicces videókra épülő platformon ki így, ki úgy igyekszik prezentálni sajátos produkcióit. Berki Krisztián és párja, Mazsi mindenről IS töltenek fel anyagokat, nincs különösebb koncepció, míg Kelemen Anna, YouTube csatornájához hasonlóan, az oktató jellegű anyagokat vegyíti a szexizéssel. 

Legyen Ön is a Velvet gyűjtése által a TikTok-on David Attenborough, tárjuk fel együtt hírességeink működését!

Vajna Tímea az évek alatt szerzett médiaismereteit alkalmazva vegyíti a szexizős tartalmakat a humorral, videóiban többnyire érzéki táncot lejt relatíve kevés ruhában, illetve párjával, Zoltánnal kiegészülve viccelődik, ha éppen úgy van. Nemrég írtunk a furcsa edzéstechikájukról, vasárnap pedig egy dekoltázs-orientált  videoesszében humorizált. Meg kell becsülni az általa közölt videókat, ugyanis jellemzően törli őket, így aki lemarad, az lehet, hogy örökre kimarad az általa nyújtotta videóélményekből. 

@timea_vajna

##love ##dating ##girlfriend

♬ original sound - english.lingophilosophie

Kelemen Anna lassan egy egész influenszer-brandet épít ki, hiába is tagadja. Posztjaiban épp úgy a szexualitás-politika-pasik háromszögben mozog, mint Facebook bejegyzéseiben, vagy aYoutube-on közzétett videóiban. Nyilván a posztjait az adott platform stílusához igazítja, mind vizuális, mind tartalmi szempontból. A TikTokon két profilja is van, az egyik a kamerába beszélős, sztorizós anyagokat gyűjti össze, a másik, ahogy ő fogalmaz, a „pajzán videókat” összesíti. 

@annakelemenofficial

@kelemenannaoffical <— kövessd ezt a profilom is, ide pajzán videókat fogok feltölteni. Férfiaknak tipp Tőlem! ##kelemenanna ##megérkeztem

♬ eredeti hang - annakelemenofficial

Berki Krisztián, ahogy fentebb is írtuk, nem strukturálta túl TikTokos tartalmait, videói az „éppen mi történt vele” és a  „milyen lábbal kelt fel” alapján változnak. Legutóbb egy ruhaváltós videóval szórakoztatta követőit. 

@aberkik

Délutáni táncos móka ##waitforit ##latenight ##tancoskihivas ##dancechallenge Ruha: www.miniboxshop.hu

♬ Nonstop - Drake

Sáfrány Emese néhány életképen túl leginkább a légtornász munkásságának állít emléket. 

@safrany_emese

##aerialist ##aerialtrapeze www.aleskaaerial.com

♬ ocean eyes - Billie Eilish

Puskás Peti és Dallos Bogi immár közösen vállalnak szerepléseket, legalábbis, ami a TikTokot illeti. Náluk utolérhetőek az oldalon jellemző hóbortok, de táncolós posztjaik mellett persze elférnek a klippromók és a balkonkertészkedés részletei is.

@apuskaspeti_puskaspeti

Ez most nem tíz perc volt...😂😂😂 @dallosbogiishere ##dancechallenge ##foryou ##couplegoals ##singerswhotrytodance ##beyonce ##dallosbogi ##puskaspeti

♬ Who Run This Remix - yungdaddycack

Ön szerint kinek kellene elkezdenie TikTokozni?