Vasvári Vivient megcsalták és cserbenhagyták, Lovas Rozit a karantén sem tántorította el a házasságtól

2020.04.06. 09:10 Módosítva: 2020.04.06. 10:17

Hétfő reggel van, és ugyan lassan, de csordogálnak a hírek hazai celebjeinkről. Vasvári Vivien a hétvégén egy többfelvonásos értekezésben mesélt élete nagy tragédiáiról, a kezdeti részt a Velvet is megírta, azonban exférjével való szakításáról is árult el eddig még nem hallott részleteket. A Ripost szerint Ganxsta Zoleet is megviselte, hogy szétmentek barátnőjével. Hajós András megbukott, mint pék, Lovas Rozi pedig a furcsa körülmények ellenére is férjhez ment. Lássuk a részleteket. 

Vasvári Vivien komoly számvetést tartott eddigi életéről a hétvégén.  A Feleségek luxuskivitelben sztárja hosszasan mesélt férjével, Fecsóval való  szakításáról. Bár a bíróság még nem mondta ki a válásukat, már mindketten továbbléptek. Az Instagramon közzétett posztban most Vasvári olyan részleteket árult el szakításukról, amit eddig nem tárt a nyilvánosság elé. 

 Erős vagyok, két kisgyerek mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy összetörjek, a szakítás mégis megviselt. Depressziós voltam, nem tudtam enni, negyvenkét kilogrammra fogytam, és nem láttam a kiutat a bajból. Csak anyukám tudta, hogy emiatt kórházba kellett mennem, olyan szinten kimerültem idegileg és érzelmileg. Szerelmes voltam és naiv, nem hittem el, hogy megcsal, pedig mint kiderült, a kapcsolatunk elejétől kezdve ezt tette velem. Videókat, fotókat, üzeneteket kaptam másoktól, hogy mit művel a Fecsó. Amikor ultimátumot adtam neki, és megígérte, hogy megváltozik, akkor is csajozott

– írta posztjában Vasvári. 

A Ripost cikke szerint Ganxsta Zolee is szerelmi bánattal küzd. A lap szerint a zenész  napok óta oszt meg volt párjáról fotókat abban reménykedve, hogy visszakaphatja őt, azonban pár órával később törli is ezeket a bejegyzéseket. A rapper korábban már több interjúban is elárulta, hogy nehezen vált, a szakításokat pedig nagy tragédiaként éli meg. A cikkben több erre vonatkozó kommentet is idéztek Ganxstától, melyekben a pitbullokhoz hasonlítja magát, jelesül, ha valamit egyszer megkapott, azt nehezen engedi el.  

Hajós András, mint számos kollégája feltett egy fotót házi péksüteményéről, azonban a kenyér nem fest túl jól. A zenész hosszasan értékeli sikertelen munkáját, érdemes elolvasni, mivel nagyon vicces és önkritikus. 

A Radnóti Színházból, illetve A mi kis falunk című sorozatból ismert Lovas Rozi várandós, erről korábban több cikk is jelent meg. A színésznő időközben oltár elé is állt. Közösségi oldalán jelentette be, hogy április 3-tól, már feleség.