Kilenc hónap után költözött össze Hajdú Péter és nála 20 évvel fiatalabb szerelme, Eszter, derül ki a Storyból. Hajdúról és az RTL-nél szerkesztőként dolgozó párjáról idén év elején készültek az első közös képek, egy szilveszteri bulin, ekkor azonban a műsorvezető még nem szerette volna kommentálni őket. 

Pár nappal később azonban már megtörte a csendet Hajdú, de kijelentette, nem akarnak médiakampányt csinálni Eszterrel párkapcsolatukról. A jelek szerint továbbra is minden rendben van kettejük között, ugyanis a Story értesülései szerint már össze is költöztek.

A válásom óta volt néhány kapcsolatom, de ilyen hosszú ideig egyik sem tartott, és senkivel sem jutottam el odáig, hogy egy fedél alatt éljek vele. Bevallom, eleinte fura volt, elvégre három és fél évig egyedül éltem, Eszterrel viszont minden tökéletesen működik, és nagyon örülök, hogy így alakult

- nyilatkozta a lapnak.

Médiakampányt valóban nem csaptak maguk körül Hajdúék, rosszul sikerült Valentin-napjáról azonban korábban már mindketten nyilatkoztak. Ekkor Hajdú betegsége írta újra terveiket, melyek szerint Innsbruckban, síeléssel töltöttek volna el néhány gondtalan napot.