A minap egy paparazzónak nagy szerencséje volt, mert sikerült megörökítenie, ahogy Nina Dobrev új pasija éppen távozik a színésznő kaliforniai otthonából.

Arról már egy ideje pletykálnak, hogy Dobrev Shaun White olimpiai bajnok snowboardossal jár, de eddig ezt nem erősítette meg egyikük sem. 

Dobrev egyébként legutoljára Glen Powell színésszel járt együtt, de korábban elfogyasztott olyan szexszimbólumokat is, mint Liam Hemsworth és Ian Somerhalder. (Vicces egybeesés, hogy utóbbi egy szintén vámpírszerepben megismert színésznőt vett feleségül. Egészen pontosan Nikki Reedet, aki annak idején Rosalie Hale-t alakította az Alkonyat-filmekben.)

De vissza a lényeghez. Shaun White kora reggel indult el a kocsijához a minap, amely Nina Dobrev lakása előtt parkolt.

Az olimpikonnal ellentétben a színésznő nem vesződött maszkkal a koronavírus idején. Azonban a fotós elég jól láthatóan állhatott az út közepére, hogy minél több képet készítsen a párról, ugyanis mindketten kissé dermedten néztek vele farkasszemet.

Talán emiatt mulasztották el a könnyes búcsút, és inkább mindketten mentek a dolgukra, habár Nina Dobrev kutyájának úgy tűnik, nem imponált különösebben, hogy White elmulasztotta a búcsúsimogatást.