IMG 5688

Váratlanul ért véget Sztarenki Dóra kapcsolata, ráadásul munkáját is elvesztette

2020.04.08. 11:43

Több szempontból is nehéz időszakot él meg az RTL Klub új sorozatában, a Mellékhatásban is szereplő Sztarenki Dóra. A színésznő egyfelől a koronavírus miatt nem tud dolgozni (hiszen bezártak a színházak, így a Centrál Színház is, ahol több színdarabban is szerepelt), és párkapcsolata is véget ért, derült ki a Storyból.

Sztarenki 21 napot dolgozott egyhuzamban, mielőtt szabályozták volna a kulturális intézmények nyitvatartását, így ráfért, hogy pihenjen – bár aligha képzelte úgy, hogy a színházak kényszerleállása miatt nem kell majd mennie dolgozni. 

Az első szabadnapomon jött a hír, hogy bezárják a színházakat. Vajon mi lesz most velem és az emberekkel? A pénzt előadások után kapom, nincs fizetésem, így a tartalékaimból kell élnem. Szerencsére olyan típus vagyok, aki szokott félretenni.

Sztarenki teljesen egyedül van házi karanténban, ugyanis édesanyja és egyik testvére New Yorkban, másik testvére pedig Rómában él. Apjának, nevelőapjának és nagyszüleinek pedig csak több méter távolságból integethet és dobhat puszit, nehogy a vírus terjesztését kockáztassa. 

Arról, hogy barátjával szakított, csak szűkszavúan nyilatkozott, őt is meglepte, hogy egyik napról a másikra véget ért a párkapcsolata.

Váratlanul ért véget a kapcsolatom, nem tagadom, földhöz vágott a szakítás. Sokat segítenek a barátaim, és jó, hogy a kutyám is velem van.