David és Victoria Beckham legidősebb fia nagyon szerelmes, és imádatának tárgya bizonyos Nicola Peltz, aki a Bates Motel című sorozatban szerepelt. Bár Brooklyn Beckham az utóbbi lassan 3 évtized egyik legismertebb celebcsaládjából származik, döbbenet, hogy mennyivel gazdagabb nála barátnője, illetve annak édesapja.

A Daily Mail nézett utána egy kicsit, hogy mit lehet tudni erről a bizonyos Peltz családról, és a legfontosabb tudnivaló az, hogy a 25 éves színészlány édesapja egy Nelson Peltz nevű amerikai üzletember/befektető, akinek a vagyonát 1,6 milliárd dollárra taksálják. Ez nagyjából 523 milliárd forintnak felel meg. Ehhez képest szinte szerény összegnek tűnik, hogy a Beckham család vagyona 350 millió font, azaz 141 milliárd forint. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Peltzéknek majdnem négyszer (3,7-szer) több pénzük van, mint Beckhaméknek.

Nicola Peltz édesapja 77 éves, édesanyja pedig egy egykori modell, bizonyos Claudia Heffner. Nelson Peltznek tíz gyereke van, kettő az első házasságából és nyolc a mostaniból, azaz Heffnertől. 35 évvel ezelőtti házasságkötésükről az alábbi fotót posztolta tavaly színészkedő lányuk.

A Peltz szülők most februárban tartottak egyik szerény otthonukban egy jótékonysági vacsorát, amin Donald Trump is részt vett. Az estre a belépő egy főre 580 600 dollár, azaz kb. 190 millió forint volt.

The Sun című lap úgy tudja, hogy a Beckham-szülők nagyon is áldásukat adják 21 éves fiuk kapcsolatára, aki most New Yorkban van karanténban Nicola Peltz társaságában, a 25 éves színésznő ottani lakásában. Innen osztogatják továbbra is mindketten a szerelmes üzeneteket, íme a legutóbbi példa Brooklyn Beckhamtől.