Különös emléket elevenített fel Brad Pitt a HGTV új sorozatában a minap. A Celebrity IOU névre keresztelt szériában a színész elmesélte ugyanis, hogy 1994-ben, a Szenvedélyek viharában című film forgatása alatt neki és a sminkesének volt egy olyan bizarr élménye, ami ha szóba kerül, a mai napig nem tudnak egymás szemébe nézni.

Mint sokan mások, úgy az Oscar-díjas színész is szívesen fekszik ki a napra, amikor teheti. A jelek szerint Pitt általában passzolja a nudizást ilyenkor, de legalábbis 1994-ben biztosan ezt tette, ugyanis a forgatás során feltűnt, hogy a fürdőnadrág helye bizony fehér maradt a többi testrészéhez képest. Mivel a film hangulatához nem igen illett volna, hogy Pitt karakterének egyfajta férfi-bikinicsíkja van, ezért a Jean Black, a sminkese egy adag alapozóval oldotta meg a problémát.

Ha ez a téma feljön, egyszerűen képtelenek vagyunk egymás szemébe nézni. Nekem ő olyan, mintha a húgom lenne

– mondta a színész, aki még mindig együtt dolgozik Blackkel, és időnként kölcsönösen ráerősítenek, hogy ők ketten olyanok egymásnak, akár a családtagok, és nagyon szeretik egymást - írja a People.