A Velvet podcastját is megjárt, pikírt humoráról híres Kajdi Csaba ezúttal a testüket csak egy párnával eltakaró celebeknek szólt be, akikről korábban már mi is írtunk

Kajdi lakása teraszán pózolt maga elé egy párnát kötve, mint írja:

Végre egy szuper jó értelmes cselendzs vagy kihívás, amit celeb testvéranyámnál láttam!! Nagyon megfogott mert állati kreatív!! Párná kötünk magunkra és rögzítjük egy előkelő övvel! Az én övem is előkelő! Márkás darab nyugoggyyyááá le!! ja engem nem hívott ki senki, de én most kihívlak titeket! Tik szoktatok párnát kötni  magatokra és abban púposkodni? 

 A #quarentinepillowchallenge  névre elkeresztelt kihívás lényege egyébként az lenne, hogy az otthonmaradásra buzdítsák az embereket. A karanténban készült fotók, pontosabban szelfik egyik legkülönlegesebbike szerintünk az, amit Epres Panni készített magáról, az ő home made készült fotója ugyanis az ELLE aktuális lapszámának címlapján landolt. 

Bella Hadidnak pedig az olasz Vogue számára készített fotózása volt több, mint rendhagyó: a modellt FaceTime-on fotózták le. Az egyik képen látszólag egy cipőn kívül semmit sem visel, egy virágcsokor takarja el testének bizonyos részeit.