Gwyneth Paltrow még arról számolt be februárban, hogy 15 éves lánya szinte minden nyilvános megmozdulását cikinek tartja, ami érthető annak fényében, hogy mintha édesanyja rögeszmésen vonzódna a vaginákhoz köthető dolgokhoz.

A színésznő Goop nevű webshopjában rengeteg különös termék fedezhető fel, ezek közül is a legfurcsább a vaginaillatű gyertya, és egy tojás, amit szintén fel kell helyezni az intim testrészbe - legalábbis a leírása szerint.

A 15 éves Apple a minap édesanyja határidőnaplójába írt egy teendőlistát, méghozzá egy teljes lapnyit. Hogy mit kell csinálnia a színésznőnek a lánya szerint?

Még több vaginatojást és -gyertyát csinálni.

A cikk megírásakor az említett lap fotója közel 40 ezer kedvelésnél jár, pedig a színésznő nem egészen 3 órája posztolta ki. A jelek szerint a közönség jól reagál arra, mennyire könnyen veszi lánya kritikáját.

Paltrow egyébként egy műsorban elmondta, hogy a vaginaillatú gyertya természetesen nem az ő bizonyos szervének illatanyagait viseli, csupán a névadásnál csúszott be egy vicces baki. A színésznő elmondása szerint viccből aggatta ezt a nevet a gyertyára, amit a marketingesek komolyan vettek, és már csak az áruba bocsájtott, kész termékeken látta, milyen szöveg került rájuk. Ennek ellenére az első kör gyertyát nagyon hamar elkapkodták.

Ami a tojásokat illeti, rózsakvarcból készülnek, és Paltrow állítja, hogy ha a nők vaginálisan felhelyezik őket, akkor nem csak a hormonháztartásukat hozza rendbe, de a menstruációs ciklusukat is beállítja. Erről közben természetesen tudjuk, hogy nem igaz, egészségvédelem szempontjából nagyjából annyi értelme van, mint Milo Moira művészetének.