A hétfő délután ideális ahhoz, hogy egy kicsit elmerengjünk a jövő, az elmúlt éveken, alkalmanként pedig a glamour-modellek posztjain. Tulajdonképpen a coelhoi merengést hagyhatjuk is, helyette rögtön merüljünk el a meztelenséggel népszerűséget szerző hölgyek világában. Első körben Nathan Chagall fotós képeit ajánljuk, aki egy különleges akt-sorozatot osztott meg közösségi oldalán, aztán egy olasz focirajongó hölgy zuhanyzási szokásaiba nyerhetünk betekintést, hogy a nudista kempingről már ne is beszéljünk.  

  • Nathan Chagall úgy határozott, hogy a karanténidőszak ellenére nem szeretne leállni a munkával, ezért az internet adta lehetőségeket kihasználva készíti legújabb munkáit. Az eredményről egy teljes sorozatot feltöltött Instagramjára. A csinos modell különböző pózokban, különböző ruhadarabok nélkül pózolt. A koncepció tökéletes, a képeket nézve alig tűnik fel, hogy a művész és modellje nem is találkoztak.
  • Paola Saulino két dolgot imád, a nápolyi focicsapatokat és a meztelenkedést. A modell az utóbbi időben nem igazán tud fociszenvedélyének hódolni, így marad a második lehetőség. Instagramjára egy kifejezetten merész zuhanyzós képet helyezett el. A Kommentekben többen jelezték, csoda, hogy még nem tiltották le eddig. 
  •  Végül, Amberleigh West nudista kiáltványa következzen. A modellről már korábban is szóltunk, igazi, elkötelezett híve a meztelenségnek, több cikkben nyilatkozott már arról, hogy nem hisz a melltartóban, de úgy összességében zavarják a kötöttségek, amiket a ruhák okoznak. Ebben a posztjában a nudstia kempingezés mellett teszi le a voksát. De, ha úgy van teregetésbe, vagy fűnyírásba is szívesen kezd anyaszült meztelenül.