Hétfő reggel van és már össze is foglaltuk Önöknek a hazai "bulváresemények" lényegét,jó szórakozást kívánunk hozzá!

A Bors egy jól összepakolt műsorpromó alapján már Vasvári Vivien terhességét vizionálja. A reklám alapján azonban  csak annyi tudható biztosan, hogy egy Teslában halászlevet evett és Köllő Babett szereti a vérét szívni. Kajdi Csaba és Annoni Zita vitája folytatódik a neten, Demcsák Zsuzsa realityben mutatja meg a magánéletét, Ganxsta Zolee pedig még mindig szomorkodik szakítása miatt.

  • A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának promóciós videója alapján a Bors arra jutott, elképzelhető, hogy Vasvári Vivien terhes.

A kisvideóból kiderül,hogy a menstruációja késik, és bár jól belakott előzőleg, mégsem bírta ki, hogy ne nyissa ki Polgár Tünde Teslájában a magával hozott műanyag dobozos halászlevet. 

A lap nem tudja eldönteni, hogy mindössze viccelődésről van-e szó, vagy valóban gyereket vár az üzletasszony, főleg úgy, hogy Vasvári rendszeresen hangoztatja: nem zárkózik el egy harmadik babától új kedvesével, Zsigmonddal. A Velvet nem szeretne állást foglalni a kérdésben, de Vasvári közösségi oldalas posztjai és nyilatkozatai alapján relatíve kevés az esélye annak, hogy valóban gyermeket várna. 

  • A Ripost szemlézte, hogy még mindig tart Kajdi Csaba és Annoni Zita netes torzsalkodása. Kajdi természetesen majd' minden Instagram-videójában  szól a hazai celebkör ügyes-bajos dolgairól. A lap szerint most az egykori modell egyik, terhességére vonatkozó posztját említette meg negatív kontextusban. 
  • Demcsák Zsuzsa szerepel a TV2 #maradjotthon című doku-realityjének hétfő esti adásában  írta meg a Bors. Korábban a Velvet interjújában mesélt a karantén alakította életről, most még komolyabb betekintést enged az otthonába. Az adásban édesanyjával is találkozhatnak a nézők, akivel olyan témákról beszél, minthogy, ha ő maga nincs jó passzban, azt a gyermekei is megsínylik. 

Nagyon érdekes, hogy csak a gyerekekről akartam vele beszélni, és akkor rólam beszéltünk. Én azt hittem, hogy a gyerekek a legfontosabbak, és persze azok is, félreértés ne essék. Csak a gyerekek akkor vannak jól, ha én jól vagyok. És, hogy ha én rosszul vagyok vagy vacak napom van, akkor azt mernem kell elmondanom nekik

– magyarázta Demcsák Zsuzsa.

  • Gansta és szerelme kapcsolata még januárban ért véget, a különválást nehezen viselte a rapper.A zenészt édesapja halála is nagyon megviselte, ráadásul a karantén miatt a négy fal közé lett zárva  írta meg a Blikk. A "fogságban" Ganxsta folyamatosan volt párjának próbál üzenni a közösségi médiában, abban a reményben, hogy újrakezdhetik kapcsolatukat. A gondok a rajongóknak is szemet szúrtak, egyik követője például erősen kikelt a hölgy ellen. Azonban ez nem nyerte el Ganxsta tetszését.

Nórit ne bántsd, nagyon szépen megkérlek. Tartsd tiszteletben, amit érzek iránta. Megérdemli

– írta közösségi oldalán a rapper,.