ByeAlex Insta-sztoriban írta meg, hogy a TikTok letiltotta egyik videoklipjét (valószínűleg az Így hagysz el címűt), amiért látható benne egy fegyver. Az énekes felháborítónak tartja, hogy egy gázpisztolyt kifogásol a közösségi oldal, noha azt minden további nélkül engedi, hogy fiatal, azonos nemű kiskamaszok egymással csókolózzanak. 

ByeAlex Insta-sztorijára azt válaszolta az egyik követője, hogy szánalmas, hogy azért utálkozik másokon, mert letiltotta a TikTok a videóját. Az énekes és követője közötti párbeszéd részletit az utóbbi barátnője tette közzé saját Twitter-oldalán, print screenek formájában. A beszélgetés további részében ByeAlex azt írja, hogy eszébe sincs bocsánatot kérni korábbi kijelentése miatt, sőt, fel akarja hívni a szülők figyelmét arra, milyen tartalmakat láthatnak gyerekeik a TikTokon:

Hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű kis balfaszokkal és coming outolnak, undorítóság. A TikToknak és az Instának is tiltani kellene a 16 éven alatti felhasználókat. Pont azért, hogy felnőtt tartalmakat ne láthassanak. 

ByeAlex üzenetében azt írja, egy hosszabb posztot fog annak szentelni, hogy arra kérje a szülőket, figyeljék, milyen képeket/videókat néznek gyermekeik a közösségi oldalakon. Véleménye szerint a kiskorúakra, főleg azokra, akik nem éppen népszerűek, erős hatást gyakorolhatnak az efféle bejegyzések. 

Mert lehet, hogy azért, mert éppen dagi, vagy béna, úgy érzi, hogy majd a saját neméhez való vonzódás megoldja...

itt véget ér a print screen, feltehetően a „problémáit” szó állhat a mondat végén.  ByeAlex azt is leírja, hogy szerint az általa kifogásolt tartalmak befolyásolhatják a fiatalok nemi identitását is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
ByeAlex balfaszoknak nevezte a kiskamasz melegeket, csókolózásukat undorítónak tartja

„Hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű kis balfaszokkal és coming outolnak, undorítóság” – írta az énekes.

1542 · Apr 21, 2020 11:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments