A rap-és vlogkultúrában virágzik a flexelés, amelynek lényege, hogy az adott szereplők anyagi javaikkal igyekeznek kivívni az emberek tiszteletét. Nagy Noémi esetében nyilván nem erről van szó. A VIASAT3 realityjének legújabb konfliktusforrását arra kérték a szerkesztők, hogy virítson 3 olyan tárgyat, ami nagyon fontos a számára.

Nyilván azt a kisvideóban nem részletezik, hogy egy buszjegy, vagy egy törött fésű nem illene a műsor struktúrájához, pedig lényeges elem. Épp ezért a hölgy egy luxusórát, és még két olyan tárgyat prezentál, amelyek értéke forintban már ki sem fejezhető, csak euróban.  

Nagy Noémi a videó biztosította két percében elárulja, hogy már gyerekkorában is antik órákról szóló lapokat gyűjtött, ami felvet néhány kérdést, de azokat itt most nem részleteznénk. A lényeg, hogy egy felsőkategóriás, automata karórát prezentál úgy, mintha a brit királyi családra specializálódott teleshop műsorvezetője lenne.Húszezer eurót kóstál, fejti ki, csakis a miheztartás végett. A „kedvenc tárgyaink” bemutatóban előkerül még egy csini szandál is, ami 600-800 euró, illetve egy Versace-csésze is, ami a teljes készlettel kb. 4000 euróba kerül. 

A tanulság pedig annyi lehet, hogy ha valaki a felső körökben mozog, jobb ha köt biztosítást még a teáscsészére is, mert, ha ebben szervírozza a filteres Liptont, a szégyenkezéstől előfordulhat, hogy megreped.