Egyre több érdekesség látszik kiderülni az Instagramos élőzésekből. A minap Teddy Ridley és Kenneth Edmonds, azaz Babyface jelentkeztek be együtt - természetesen külön helyszínről. Utóbbi pedig felidézett egy meglehetősen váratlan emléket a pop királyáról.

A zenészek jazz számokat játszottak a nézőknek, majd elhangzott Michael Jackson Human Nature című dala is, mire Edmondsnak eszébe jutott valami érdekes - szúrta ki Perez Hilton.

Ha már Jacksonról beszélünk, eszembe jutott egy sztori. Igaz történet. Egyszer Michael felhívott és megkérdezte, tudom-e ki Halle Berry, ismerem-e őt. Mondtam, hogy igen, persze. Erre azt kérdezte, megtennék-e neki egy szívességet, mert szeretné randira hívni őt. Azt mondta, hívjam fel, és kérjek neki egy randit

– mondta Kenneth Edmonds.

A zenésznek nem volt meg a színésznő száma, így a menedzsmentnél próbálkozott. Kenneth azt mondta, azt nem árulhatja el, mit válaszolt Halle Berry, de a randi nagy valószínűséggel nem valósult meg.

Halle Berry ezzel párhuzamosan szintén online formában jelent meg Jimmy Fallon műsorában, ahol elmesélte, hogy Pierce Brosnan a szó szoros értelmében megmentette az életét a Halj meg máskor című film forgatásán, amikor a színésznő szexizése rosszul sült el.

Egyszer Pierce Brosnannel forgattam a Halj meg máskor című filmhez. Szexinek kellett volna lennem, úgyhogy megpróbáltam elcsábítani egy fügével, de a vége az lett, hogy félrenyeltem, és majdnem belefulladtam. Fel kellett pattannia, hogy Heimlich-fogást végezzen rajtam

– emlékezett vissza Berry a kicsit sem szexi jelenetre.

A színésznő hozzátette, hogy egyebekben mindenkinek látnia kellett volna, milyen hősiesen sietett a segítségére kollégája, aki azóta is az egyik kedvenc embere a világon. Nem meglepő módon.