Az Instagramot böngészve úgy tűnhet, a világ nem is változott olyan nagyot az elmúlt időszakban, legalábbis akkor, ha az ember az Instagramra specializálódott modellekre koncentrál. Barangolásaink közepette találtunk olyan modelleket, akik a tiltások ellenére is a tengerparton lazítanak, természetesen anyaszült meztelenül. Az orosz Kim Kardashiannak mondott Kvitko falatnyi fürdőruháit teszteli, ugyancsak orosz kolléganője, Irina Ivanova  pedig egy függöny mögé rejtette cseppet sem szerény méretű bájait. Ha pedig mindez nem volna elég, ráleltünk Németország egyik legnépszerűbb influenszerére, aki ráadásul egy roppant dekoratív személyi edző. 

  • Maddie és Chelsea két ausztrál modell, akik mind a munkában, mind a lazításban szívesen mozognak együtt. A karantén alatt is megtartották ezt a szokásukat, és biztos, ami biztos alapon posztoltak is egy közös képet, amin mindketten meztelenek. Bár az intim részeket ízléses Paint firkával eltakarták, ismerve az Instagram szigorú szabályait, csoda, hogy még nem tiltották a képet. A kommentekben felmerült, hogy bár szép látvány, de lehet, hogy nem ez a legjobb időszak a tengerparti nudizásra, amit annyival letudtak, hogy rajtuk kívül éppen akkor nem volt más a fövenyen. 
  •  A 23 éves Pamela az egyik legnépszerűbb német influenszer, az Instagramon több mint 5,3 millióan követik. Az emberek imádják az egészséges életmóddal, valamint az edzéssel kapcsolatos posztjait. Állítólag a Paderborn német csapat focistái is követik a tanácsait.
  • Anastasiya Kvitko az elmúlt időszakban szinte összes insta-livejában arról panaszkodott, hogy a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tudja strandon tölteni szabadidejét. Most azzal igyekszik túllépni ezen a válságon, hogy a négy fal között próbálja fel az idei szezonra beszerzett fürdőruhaszettjeit. 
  •  Irina Ivanova is nagy sportrajongó, nagyon hiányzik neki a foci és a kosárlabda, most többek között a Netflix új sorozatával vigasztalódik, amely Jordanról és Chicago Bulls-ról szól, illetve a teraszán napfürdőzve igyekszik felidézni az elmúlt év Ibizán töltött napjait. Egy mostanában közzétett posztjában pedig egy függöny mögé bújt, természetesen ő is meztelenül. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heart attack? 😱 LINK IN BIO

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,