Ismét egy rendhagyó esemény, amit rendhagyó módon igyekszünk feldolgozni. Az elkövetkező időszakban valószínűleg nélkülöznie kell a magyar közönségnek a televízióban prezentált nagyívű showműsorokat, így nagy becsben kell elbúcsúztatni a Nicsak, ki vagyok? című epikus műsorszámot. 

Elindultunk egy igazán ízléses klippel, amit a döntőbe jutó 6 maszkos adott elő. Köszönjük, roppant megindító volt. 

Mándoki László gitárjának árverezési showjával kezdődik a műsor.  A kormányoldal közkedvelt nyugati zenésze Skypeon keresztül beszélt az összetartás fontosságáról. A hangszer ötmillió forintért kelt el.

 A műsort komoly biztonsági intézkedések mellett forgatták le, így mellőzik az élőzést, illetve biztonságos konzerv tapsolással tartják fent a korábbi hangulatot. A detektívek felvezetője a vágott verzió ellenére sajnos nem tűnik feszesebbnek.  

A Panda kezd egy osztrák, még egyszer, egy OSZTRÁK slágerrel.

Tippeljen, ki lehet a Panda?

Meglepő módon rögtön leleplezték a Pandát, aki valóban Malek Andrea volt.

A következő fellépő az Angyal, aki a Guns N' Roses Sweet child of mine című slágerét mutatta be. Hajós András a műsor kezdete óta először kezdett komoly elemzésbe arról, hogy az Angyal maszk mögött valódi énekes bújik-e meg, azonban csapattársai nem veszik komolyan a gondolatmenetét. 

A detektívek női szakasza halálbiztos abban, hogy Tápai Szabinát rejti a szaloncukor... bocsánat, az angyaljelmez. Láss csodát, tényleg Tápai volt az Angyalka. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nincs több titok: az Angyal @tapaiszabina volt‼️✨😱 #NicsakKiVagyok #TV2

Nicsak, ki vagyok? (@tv2nicsakkivagyok) által megosztott bejegyzés,

Az RTL műsorához képest az egyik lényeges különbség, hogy itt két detektív csapat van, akik versenyeznek egymással. A jó tippek alapján Majkáék 6 pontot gyűjtöttek, míg Kajdi Cyláék 3 pontot szereztek eddig. 

A harmadik színpadi szereplő a Gésa volt, aki az elmúlt évtized egyik legelcsépeltebb slágerét, a Happyt adta elő. A nyomozóközösség úgy gondolja, hogy Orosz Barbara lehet a maszk mögött. Majkáék elkeresztelik a műsor Mona Lisájának a Gésát, mivel minden férfi úgy érzi, hogy őt nézi. 

...és már le is leplezték a japán szexrabszolgát, pontosabban a cseresznyefavirág szirmokkal díszített hölgyet. A füstből nem más lépett ki, mint Gáspár Evelin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez ám a meglepetés! 😵 A Gésa maszkja @evelingaspar -t rejtette! #NicsakKiVagyok #TV2

Nicsak, ki vagyok? (@tv2nicsakkivagyok) által megosztott bejegyzés,

Érkezik a Polip (nem, akkor sem írjuk le a műsorban használt nevét). Kajdi szerint azért lehet Dukai Regina, mivel kitűnőek a küllői, pontosabban a lábai.  

Az igazság pedig, hogy valóban Dukai Regina volt.

A Virágcsokor Britney Spears gigaslágerével támad. Sok a vita. Vagy Pásztor Anna, vagy Nagy Adri.  A behozott bulvárcikk alapján Nagy Adri lesz, ugyanis ő nyilatkozta, hogy rettegett fiatal korában.

Valóban, a csokor nem volt más, mint Nagy Adrien.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Virág is felfedte magát‼️ A maszk alatt @nagyadrimusic volt! 💐 #NicsakKiVagyok #TV2

Nicsak, ki vagyok? (@tv2nicsakkivagyok) által megosztott bejegyzés,

Kit rejt a Bika álarc?

A Bika összefoglalója alapján elképzelhető, hogy valóban Pumped Gaboról van szó. Hiszen köztudott, hogy az izomceleb imád barnulni és ült már versenyautóban.  Egyébiránt a Bika nem volt jelen a stúdióban. Egy kiskertben adta elő a produkcióját. 

De mit kiderült a Bika Tóth Gabiék kertjében táncolt és énekelt, így valószínűleg Krausz Gábor lehet a Bika.

Végül Krausz Gábor is levette a maszkot. Hogy felkerüljön az i-re a pont, Tóth Gabi is megmutatta magát, méghozzá egy tehénjelmezben.

Köszönjük a figyelmet. Viszlát!