Ennek a posztnak az adja az aktualitását, hogy mostanában a Redditen nagyon felkaptak a júzerek egy videót, amin Kelly Bundy, az Egy rém rendes családból a buta, szőke bombázó tizenhétszer bejön az ajtón.

És mind a tizenhétszer más a frizurája.

Íme.

via Gfycat

Amint az egy helyen a videón is látható, a rém rendes családból a lánygyereket Christina Applegate alakította, méghozzá 1987 és 1997 között. A színésznő a szerepet 16 évesen kezdte el játszani, és 26 lett, mire a sorozat befejeződött, és a fenti összeállítás azért érdekes, mert a frizurája roppant pontosan követi, hogy ez alatt az évtized alatt hogyan változott a női hajdivat. 1987-ben még a '80-as évek tipikusan nagy hajai voltak a menők, aztán az évtized végén, illetve a '90-es évek legeslegelején a feltupírozott és oldalra fésült frufruk mentek mindenhol.

A '90-es években aztán mindenki kiegyenesítette és levágatta a haját, érdekes megfigyelni, hogy Christina Applegate is tolta a saját verzióját Jennifer Aniston híres sérójából, amit a Jóbarátokban alakított szerepe miatt Rachel-frizuraként emleget azóta is mindenki, aki szeret a '90-es évek popkultúrájában vájkálni. Hát én például szeretek, úgyhogy kiástam egy képet a Rachel-frizuráról, hogy azzal záródjon ez a poszt, ha már a frizura-nosztalgiázásnál tartunk.