Szép reggel a keddi! A nap süt, a kávé gőzölög, így nincs más hátra, minthogy megnyissuk a virtuális napilapokat és nézzük, hogy mit kínálnak: Ördög Nóra Várkonyi Andrea műsorában mesélt arról, hogy a bezártságtól gyakran kerül stresszes állapotba, Alekosz egy észak-koreai levéllel próbál csajozni, Vasvári Vivien válása pedig még mindig nem megy simán. Nem mellesleg Kelemen Anna rögtönzött garázsvásárt tart, és maga mutatja be az eladásra kínált ruhadarabokat.  

  • Ördög Nóra Várkonyi internetre költözött műsorában vallotta be, hogy bár családostul a Balatoni nyaralójukba költöztek, a műsorvezetőnőt mégis sok stressz éri;, úgy érzi az önkéntes karantén alatt kimerültebb, mint valaha.

Az a legfárasztóbb, hogy összefolynak a napok, és az egész egy nagy, összekenődött massza. (…) Amikor egyáltalán nem számítunk rá, akkor a gyerekek tök jól elvannak órákig, játszanak. (…) És persze vannak napok, amikor a leginkább szükségem lenne arra, hogy egy picit tudjak a saját dolgaimmal foglalkozni, akkor viszont tuti biztos, hogy megy a kínlódás meg a veszekedés

 mondta el az interjúban, majd arra is kitért, hogy volt olyan alkalom, amikor kislányával sírásig fajult az egyik veszekedésük.

  • Lépjünk tovább a magyar szürrealitásba: a Blikk megkereste Alekoszt, akiről tudható, hogy korábban levelet írt Kim Dzsongunnak. A lap rákérdezett, hogy szerinte mi lehet a diktátorral. A kérdésre választ nem kaptak, azt viszont Alekosz elmondta, hogy annak idején szerette volna, hogy Észak-Korea ura meglátogassa, de ez sajnos nem történt meg. Viszont küldött egy levelet, amit azóta is szívesen szagolgat és mutat be leendő barátnőinek az egykori valóságshow-hős.
  •  A Bors a Feleségek luxuskivitelben legújabb részei alapján rákérdezett Vasvári Vivien exférjénél, Fecsónál, hogy hogy áll a válásuk.

 A viszonyunk Viviennel most kifejezetten jó egyébként, a kisfiunknak most volt a második születésnapja, amit közösen töltöttünk. (...) Az ígéretemhez, vagyis a megállapodásunkhoz természetesen tartom magam. Az ügyek előrehaladásáról most még nem tudok beszámolni, hiszen a koronavírus miatt kialakult jelenlegi helyzetben nem egyszerű lakást átíratni sem. És a vállalkozásaimban is kisebb probléma is nagyobb ennél, most azon dolgozom, hogy meg tudják a beosztottjaimat tartani.

  • Kelemen Anna szexizős divatbemutatót tart a közösségi oldalain. Egy online Karantén Garázsvásár keretei között mutatja be a már megunt ruhadarabjait.