Március elején hunyt el Zana József színművész. A fia, Ganxsta Zolee a Mokkában szerepelt most, és először beszélt édesapja elvesztéséről. A rapper a következőket mondja az alábbi interjúban:

Én egy nagyon léha pali vagyok, és nagyon szégyellem magam, nem voltam bent eleget nála. Én nem gondoltam, nem hittem el, hogy az én apukám valaha elmehet.

Ezután Ganxsta Zolee azt meséli el, hogy elintézte, hogy édesapjának legyen egy tévéje a szobában a Honvéd kórházban, ahol feküdt, hogy ott nézhesse fia műsorát, a Nicsak, ki vagyok?-ot. A március elsején, vasárnap este sugárzott adást még megnézte, és aztán másnap hajnalban elhunyt. Fia így emlékszik vissza rá:

Nagyon jófej volt az öreg, ő olyan apuka volt, amilyen én is akarok [lenni], és valószínűleg olyan is vagyok: haver.

Ezek után Ganxsta Zolee elmesél egy esetet, amikor hozzá és zenésztársaihoz csatlakozott Zana József is:

Bepiáltunk együtt, és az első, aki nőt fogott magának, az ki volt szerinted? Nem én, nem a zenekar huszonéves tagjai: a fater. Ötvenvalahány évesen a legjobb csajt kivette [...] és már vitte is haza.

Íme a teljes interjú.

További hírek röviden:

  • Zimány Linda is szerepelt a Mokkában, ő azt mesélte, hogy a karanténban jött rá, hogy normálisan csak „szocializálódás szempontjából” szokott enni, azaz akkor eszik, ha egy társasággal elmegy valahova. Most, hogy folyton otthon van, nincs társaság, el is szokott felejteni enni, ami miatt már négy kilót fogyott. Erről itt nézhet meg egy videót.
  • Fodor Zsóka most örül, hogy jól keresett, amíg Magdi anyust játszotta a Barátok köztben, illetve amikor a Nicsak, ki vagyok?-ban szerepelt, mert jelenleg, hogy a járvány miatt nincs színház, csak félretett pénzéből él. A Blikk interjújából kiderül, hogy a színésznő egy étteremből rendeli az ebédet mostanában.
  • Kárpáti Rebeka összeköltözött a szerelmével, aki Fröhner Ferenc, írja a Story Magazin (Facebookja).
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ganxsta Zolee édesapja elvesztéséről beszélt: „nem voltam bent eleget nála”

A rapper egy közös csajozós sztorit is felelevenített a Mokkában a márciusban elhunyt Zana Józsefről. A hírekben még, hogy Zimány Linda lefogyott, Kárpáti Rebeka pedig összeköltözött.

3 · Apr 29, 2020 04:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments