Éppen tegnap számoltunk be arról, hogy Gigi Hadid babát vár Zayn Maliktől, a One Direction egykori tagjától. A pár még hivatalosan nem jelentette be a modell terhességét, de a jelek szerint az ismerőseiket sem kérték meg, hogy ne be beszéljenek erről a témáról.

A hír kirobbanása után a Twitterezők rögtön nyomozásba kezdtek, majd rábukkantak Hadid legutóbbi Instagram-fotójára, ahol a születésnapi lufit fogva egy kék szalagot tart a kezében.

Ezen a ponton sokan úgy döntöttek, ez egyértelmű jel, hogy a modellnek fia fog születni, erre azonban a minap rácáfolt egy, a párhoz közel álló forrás. A TMZ és az ET információ szerint a párnak kislánya lesz.

Gigi Hadid egyébként egy korábbi interjújában már kifejtette, hogy készen áll az anyaságra, mégpedig olyannyira, hogyha egyszer oda jut, talán vissza sem tér a modellkedéshez.

Azt hiszem, ha idősebb leszek... egy nap családot alapítok, és nem tudom, hogy utána fogok-e még modellkedni. Imádom a divat kreatív oldalát, olyan élettel teli. Az emberek akikkel együtt dolgozom, boldoggá tesznek, és szerencsés vagyok, hogy a körükben lehetek. De ki tudja? Talán egyszer eljutok oda, hogy a főzés teszi ki a mindennapjaimat

- mondta februárban az i-D magazinnak.