Bár a végeláthatatlannak tűnő karanténidőszakban a celebek Instája is sokkal visszafogottabbá vált, szerencsére így sem maradunk izgalmas tartalmak nélkül. Mutatjuk is, milyen friss bejegyzéseket akadt meg a szemünk a közösségi oldalon. 

Itt van mindjárt Bella Hadid, aki most nem a kifutóról jelentkezett, hanem feltehetően otthonából, ahol egy olyan szűk, testszínű blúzba bújt, hogy alig tudta összegombolni magán. Még szerencse, hogy valószínűleg nem is állt nagyon szándékában sokat takarnia magából. 

Mindeközben Christina Aguilera rábukkant a régi naplóira, ezekben próbál olyan bölcsességmorzsákat találni, amik régen átsegítették őt a nehéz időszakokon. Figyelem! Ha találni fog, azon nyomban meg is osztja oldalán, hogy ezzel segítsen most másoknak is. 

Milla Jovovich már megmutatta három hónapos kisgyerekét a közösségi oldalon, most azonban azt is láthatja, hogyan szoptatja a csöppséget a modell/színésznő. 

Végezetül következzék Anne Hathaway, aki nemrég a párnás kihívást oldotta meg kifejezetten frappánsan. A színésznő ezúttal egy múltidéző poszttal frissítette Insta-oldalát, melyben azt mutatja meg, milyen szerelésekben jelent meg a korábbiMET-gálákon.