Oroszlán Szonja volt Bombera Krisztina új, Üzenet rögzítve c. műsorának első vendége. A Philadelphiában élő színésznő online beszélt többek között arról, hogy mitől lesz boldog, de arról is elmondta véleményét, miért nem volt eddig huzamosabb ideig tartó párkapcsolata. 

A színésznő szerint nem lenne szerencsés, ha a közönségétől várná a boldogságot, ez ugyanis szorongással járna, főleg, ha nem kapja meg azt a visszajelzést, amire vár. Ezért ő inkább teljesen máshol keresi az örömöt.

... nekem a kis lángon égő, pici élményeim ugyanolyan sokat adnak. A barátságom az állataimmal. Az utazásaim. Egy naplemente a vadnyugaton. Olyan helyzetekbe hozom magam, ahol biztosan tudom, hogy boldog leszek. 

A Philadelphiában élő Oroszlán jelenleg két orvosi egyetem oktatási részlegén dolgozik, ahol az orvostan- és gyógyszerész-hallgatóknak tanít kommunikációt, de évente többször hazalátogat. Az ingázások mellett nem nagyon fér bele egy férfi az életébe, magát amúgy is rövidtávfutónak véli, mármint ami a magánéleti tervezgetést illeti, és azt is bevallja, hogy eddig egyetlen férfi mellett sem találta meg a helyét.

Eddig nem tudtam lehorgonyozni senki mellett. Vannak, akik maratonokat futnak, vannak, akik rövidebb távokat. Sok mindenben kitartó vagyok, de ahogy a környezetemet is szeretem változtatni, eddig nem fért bele az életembe, hogy egyvalaki mellett maradjak hosszan. Hogy mit hoz a jövő, azt persze nem tudjuk.