A Tesla atyja duplán is különös ötletekkel jelentkezett nemrégiben. A minap született meg Grimes-szel közös kisfia, aki egyébként a 48 éves Musk hatodik gyermeke.

Az énekesnő már a terhessége bejelentését is elég extrán valósította meg, ugyanis félmeztelen képpel harangozta be a hírt még januárban.

A bébi a napokban meg is született, amit a milliárdos Twitteren jelentett be, amikor pedig egy rajongó a gyermek neve iránt érdeklődött, elég furcsa választ kapott. Egészen pontosan ezt: X Æ A-12.

A 32 éves énekesnő ezután kibontotta az egyenletnek látszó szám -és betűsort, ami szerint

Az X az ismeretlen változó, az Æ az énekesnő elf nyelvű helyesírása szerint az Ai (magyarán, é), ami emellett szerelmet és mesterséges intelligenciát is jelent. Az A-12 a pár kedvenc repülőjének, az SR-17-nek az elődje, aminek nincs fegyvere, csupán nagyon gyors. Az A pedig az arkangyal, ami mellesleg Grimes kedvenc dala

Ha ez nem lenne elég fura, a büszke édesapa nem csak újszülött gyermekével kapcsolatban hozott különös döntést. Elon Musk ugyanis nemrég kitalálta, hogy innentől soha többé nem akar ingatlant birtokolni, ennek fényében pedig áruba is bocsátotta két Los Angeles-i luxusvilláját, amelyből az egyik korábban Gene Wilder otthona volt.

A szóban forgó birtokok közül ez az egyik, ami potom 30 millió dollárért lehet az öné.

Gene Wilder egykori luxusvillája ettől egy icipicit drágábban, de még mindig rendkívül baráti áron, azaz 39 és félmillió amerikai dollárért vehető át.